Hvorfor bruke WordPress?

wordpress-920x424

Folk tar ofte feil når de klassifiserer WordPress som en ren blogge-platform. Selv om det var sant før i tiden har WordPress utvilket seg gjennom årene til å bli et allsidig publiseringsverktøy. Man kan fortsatt bruke WordPress til å lage en enkel blogg, men nå kan det også bruke det til å lage funksjonelle websdier og mobile aplikasjoner.

Det beste med WordPress er at det er enkelt å bruke og fleksibelt nok til nesten alt. Det er hovedgrunnen til at WordPress har økt så mye i popularitet. I følge en fersk studie driver WordPress som publiseringsverktøy hele 22,5% av alle Websider på internett.

Takket være de robuste funksjonene bruker mange kjente merkenavn WordPress til å drive sine nettsider: The New York Times, Time Magazine, Google, Facebook, Sony, Disney, LinkedIn, eBay, CNN og mange fler.

På grunn av den robuste funksjoner, mange av de beste merkene bruke WordPress til å drive sine nettsider, inkludert men ikke begrenset til: Time Magazine, Google, Facebook, Sony, Disney, Linkedin, The New York Times, CNN, eBay, og mer.

La oss ta en nærmere titt på hvorfor vi bruker WordPress…

WordPress er gratis

WordPress er en gratis programvare og alle som ønsker kan laste ned, installere, bruke og modifisere det. Du kan bruke det til å lage hvilken som helst Webside. Den har åpenkildekode noe som betyr at den som ønsker kan studere, modifisere eller endre kildekoden. WordPress kommer med mange temaer som og små programmer (innstikk) som kan installeres og som er gratis. Disse kan brukes til å tilpasse nettsiden dine behov.

For å kjøre WordPress er alt du trenger et domene og et Web-hotell. Vi anbefaler å bruke one.com fordi de er pålitelige, har gratis kundeservice og leverer et godt produkt til en rimelig pris.

På grunn av at WordPress bruker åpen kildekode er det en programmvare for fellesskapet. Det blir vedlikeholdt av store grupper frivillige som jobber som konsulenter for WordPress og med en felles interesse i å utvikle og vedlikeholde WordPress. Alle som vil kan bidra ved å gi forslag til utvikling, svare på spørsmål, lage tilleggsprogramvarer (innstikk) og temaer, oversette WordPress og oppdatere dokumentasjon.

Ved å bruke WordPress blir man en del av et større samfunn. Man kan få gratis støtte fra andre medlemmer i fellesskapet, laste ned gratis tilleggsprogramvare og temaer. Og så fort man får litt erfaring kan man bidra tilbake tils amfunnet.

WordPress er enkelt å bruke og lære

WordPress brukes av millioner av mennesker og hver dag blir nye mennesker med i WordPress sitt samfunnet med sin første WordPress nettside. Grunnen til at folk raskt tilpasser seg WordPress er fordi det er lett å bruke. Det finnes hundrevis online opplæringsvideoer på YouTube som kan lære deg hvor enkel denne platformen er. For hvilket som helst WordPress relatert spørsmål kan man enkelt få svar ved å søke på internett.

Hvis du vil ha hjelp til å sette opp en WordPress side er en av våre dyktige medarbeidere glade for å hjelpe deg med å komme i gang. En Webside trenger ikke programmeres fra bunnen av og må derfor ikke koste skjorta.

WordPress er lett å bruke selv for nybegynnere

WordPress kan utvikles ved hjelp av Utseende og Innstikk

Man trenger ikke være en avansert programmerer for å bruke WordPress. Fakta er at de fleste som starter å bruke WordPress er uten erfaring med Websider. De fleste temaer er responsive og tilpasser seg skjermstørrelsen og man kan også gi Websiden det utseende man ønsker. Det fins Temaer for nesten alt og disse kan tilpasses ytterligere. Enten du vil ha en hjemmeside for bilder, et magasin, en portofolie eller en butikk. Alt etter ditt behov.

WordPress kommer med et kontrollpanel med mulighet til å endre farger, laste opp bilder, endre bakgrunn og gjøre ting uten at du trenger å skrive en linje med kode. WordPress er kjempefleksibel og kan utvides med å installere såkalte innstikk. Akurat som utseende kan man enkelt legge til funksjoner tilpasset dine behov. Instikk legger ikke bare til en ekstra funksjon til WordPress men det er mange innstikk som kan legge til helt nye platformer til websiden.

WordPress er søkemotor vennlig

WordPress er skrevet med standard, høy kvalitet kode som er optimalisert og som gjør siden attraktiv for søkemotorer. WordPress er SEO-vennlig (Search Engine Optimization) og vi kan gi deg tips om hvordan du enkelt kan forstå og forbedre dine artikler og publiseringer.

WordPress er enkelt å administrere

WordPress kommer med en innebygd programvare-oppdaterer som gjør at du får de siste endringene og kan foreta sikkerhetsoppdateringer. Dette gjøres direkte fra kontrolpanelet i WordPress. Programmet varsler deg når det er en ny versjon av WordPress tilgjengelig og du kan oppdatere den bare ved å klikke på en knapp . WordPress tilbyr også automatisk sikkerhetskopiering.

WordPress er trygt og sikkert

Wordpress er sikkert

WordPress er utviklet med tanke på sikkerhet og regnes for å være trygg og sikker til å drive en Webside. Men, som i den virkelige verden, kan internett være et utsikkert sted. Det er folk der ute med onde intensjoner og det er derfor viktig å ta backup. Man kan ikke sikre seg mot alt, men WordPress er langt på vei en av de sikreste programmene der ute.

WordPress kan håndtere ulike medietyper

WordPress kan håndtere alle dine mediefiler. Med WordPress er du ikke begrenset til bare å skrive tekst. Programmet kommer med innebygd støtte for å håndtere bilder, lyd og videoinnhold. Du kan også bruke det til å håndtere dokumenter ellerfiler.

WordPress støter oEmbed som betyr at du kan implementere YouTube videoer, Instagram bilder, Twitter-meldinger og Soundcloud lyd ved å bare kopiere inn en URL på siden. Du kan til og med tillate dine besøkende å implementere videoer i kommentarfeltet dersom du ønsker det.

Wordpress håndterer mange forskjellige mediatyper

Hva kan du bruke WordPress til?

WordPress kan brukes på mange forskjellige måter og til mange forskjellige ting. Vår side er ikke en en ren blogg, selv om vi har noen blogginnlegg, den er mer en presentasjon av vår virksomhet og forteller hva vi driver med. Vår side er selvfølgelig laget i WordPress. Vi kan hjelpe deg å sette opp en WordPress-nettside som omhandler følgende

  • Firmaprofil
  • Nettbutikk
  • Publiseringsverktøy
  • Nyhetsside
  • Bildegalleri
  • Videogalleri
  • Nettbutikk
  • Forum
  • Lukket nettverk for medlemmer
  • Digital privat CV

Vær oppmerksom på at overnevnte bare er noen eksempler på hva som kan lages i WordPress. For å se hvordan andre virksomheter bruker WordPress kan du gå til WordPress Showcase.

Vi håper denne artikkelen har gjort deg noe klokere på dine spørsmål om hvorfor vi bruker WordPress og hvorfor DU bør velge det. Den beste måten å oppleve WordPress på er selvfølgelig ved å bruke det. Gi det en sjanse og la oss få vite hva du synes.

Lik oss gjerne på Face dersom du likte denne artikkelen. Og kontakt oss dersom du vil snakke nærmere om din nye Webside.

 

About The Author

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.